Andre

Før / etter: Gjenoppretter stil og lys til et U-formet kjøkken

Før / etter: Gjenoppretter stil og lys til et U-formet kjøkken

Velkommen til Denver, USA, hos Anna og Austin Smiths. Det unge paret hadde sjansen til å realisere drømmen sin ved å skaffe seg et stort, typisk amerikansk hus. Eneste problemet, kjøkkenet var slett ikke oppdatert! Mellom kryssfinermøblene og det feillagte gulvbelegget, var det nødvendig å se gjennom utformingen av rommet og dekorasjonen i sin helhet. Etter en rekke modifikasjoner er innsatsen vellykket: kjøkkenet har nå en edru og elegant stil, helt orkestrert av de nye eierne.

Starter fra bunnen av


før : kjøkkenet og badet er de to mest delikate rommene som skal renoveres i et hus. Konstant utsatt for luftfuktighet har de en tendens til å forringes mye raskere enn soverom eller stuer. Når det gjelder stil, endres mote stadig og tvinger enkeltpersoner til å fornye seg for ikke å leve i et foreldet rom. Når Anna og Austin oppdager dette store huset i forstedene til Denver for første gang, gjetter de umiddelbart det dekorative potensialet bak fortidens møbler og belegg. Det må sies at Anna er interiørarkitekt, og dette oppkjøpet representerer for henne muligheten til å skape et skikkelig rom i bildet sitt. Paret ønsker å få hendene skitne, så de er de eneste som jobber med å pusse opp kjøkkenet. Bortsett fra rørleggerarbeid og strøm, som er betrodd fagpersoner, er design og layout helt deres ansvar.
etter : Etter arbeid vedtar det åpne kjøkkenet et nøkternt og lyst utseende. Møblene over baren har forsvunnet for å åpne opp plassen og la lyset sirkulere mellom kjøkkenet og stuen. Anna og Austin valgte en elegant blanding av farger og materialer, på en grønn, hvit, metall og trebakgrunn. På bakken har det gamle teppet gitt vei for et ganske solid eikeparkettgulv. Når det gjelder veggene, er de nå hvite, og gjenspeiler ulastelig møbler, benkeplate og credenza.

En smart blanding av materialer


før : det gamle kjøkkenet, designet på 70-tallet, er mørkt og dårlig proporsjonert. En følelse fremhevet av det mørke kryssfinerbelegget som er festet på møbler og bar. Eierne ønsker å revurdere hele utformingen, i tillegg til fargepaletten, som er for mørk for deres smak. Nyansene av mørk kastanje krymper plassen, som allerede er veldig liten, desto mer: Anna og Austin vil fremfor alt et romslig og luftig kjøkken, der de kan tilberede og spise måltidene med familien.
etter : De mørke tremøblene har gitt vei for pene hvite oppbevaringsskap med messinghåndtak. Dekket med en marmor benkeplate, lyser de det nye kjøkkenet med sjenerøse proporsjoner. En pen splashback i små åttekantede fliser erstatter den gamle gråaktig malingen. Baren er det eneste fargerike preget i dette hvite rommet, baren er kledd i en elegant nyanse av furu grønn. Tre hengelys av glass og messing, som er plassert rett over, lyser opp spiseplassen. For resten av dekorasjonen velger Anna et sett med tilbehør i rustfritt stål og tre som forenkler stilen på det nye kjøkkenet sitt så mye som mulig. Vi elsker dette nye designet og den minimalistiske atmosfæren!