Andre

Før / etter: Transformer et toalett og et bad til et romsligere bad

Før / etter: Transformer et toalett og et bad til et romsligere bad

Eierne av dette store studioet ba arkitekten Emilie Sainton omorganisere badet sitt. Problemet? For store toaletter og utilstrekkelig toalettplass for to personer. Dekoratøren forestilte seg derfor et prosjekt som kombinerte en modifisering av mellomrommene og en ny dekorasjon helt i tråd med tidene. Noen ukers arbeid var nok til å gjenopplive dette foreldrebadet og ordne all nødvendig lagring for skjønnhetsprodukter og tilbehør: lysere, bedre organisert, den nye toalettplassen i zen-stil har virkelig alt å glede!

Kombiner to mellomrom i ett enkeltrom


før : Badet, lite og dårlig organisert, har liten lagringsplass. Plastbokser fungerer som forfengelighetsenheter, mens alle toalettsaker er synlige, noe som gjør plassen enda smalere og rotete. Dekorasjonen, datert fra 80-tallet, er ikke lenger oppdatert: de gammeldagse flisene fortjener å bli endret, akkurat som det noe slitne bassenget og badekaret.
etter : Paret som eide studioet ønsket å kunne bruke badet på samme tid for å spare dyrebare minutter om morgenen. Det var derfor nødvendig å forstørre plassen og lette sirkulasjonen, helt hindret inntil da av trangheten i rommet og de altfor imponerende sanitære elementene. Emilie Sainton har valgt å kombinere toalettene og badet for å få et mer romslig rom. Veggen som skilte de to rommene ble revet ned og erstattet av en lav skillevegg. Sistnevnte, mer tilpasset størrelsen på badet, brukes nå til separasjon og oppbevaring på vasksiden.

Modifiserte toaletter


før : To fargerike toaletter som serveres som bod. Rommet er uvelkomne og helt uorganisert. etter : Mye lettere og lysere, de nye toalettene er integrert i badet som de er skilt ut fra, takket være en lav skillevegg. Sistnevnte har flere lagringsnisjer for lagring av toalettpapir og rengjøringsprodukter.

Zen og raffinert dekorasjon


før : Rosa fliser helt av moten. Badekaret er for stort sammenlignet med overflaten på rommet og lagring er ikke-eksisterende. Dette dårlig funksjonelle badet fortjener å bli redesignet og oppdatert! etter : Med det nye mosaikkbelegget i lyse toner, vedtar badet en veldig elegant Zen-stil. De mange lagringsplassene under servanten og integrert i skilleveggen gjør det mulig å lagre alt toalettutstyret og å ventilere rommet. Det firkantede bassenget gir et snev av modernitet, akkurat som mosaikken med veldig moderne farger. Émilie Sainton - Konsulent innen interiørarkitektur, interiørdesign og hjemmeoppretting //emiliesainton.canalblog.com