Informasjon

Før / etter: sublimerer en dressing korridor i Paris

Før / etter: sublimerer en dressing korridor i Paris

Når du planlegger et interiør, er det ofte en tendens til å overse korridorene. Utover deres distribusjons- og sirkulasjonsfunksjoner kan disse passasjeplassene imidlertid spille en viktig rolle i dekorasjonen som et transittrom. Det er imidlertid ikke alltid like lett å ordne disse lange og ofte trange rommene. Du vil at gangen skal bli et rom i sin egen rett og at du vil skape en dekorativ identitet for den, så oppdage hvordan interiørarkitekt Céline Pansieri forvandlet en karakterløs gang til en liten Haute Couture-setting. Demonstrasjon i bilder.

Haute Couture-inspirasjon


før: Trist og intetsigende, denne korridoren, lang i lyse farger, gjenspeiler ikke personligheten til eieren, en elsker vakre klær og raffinerte brikker. Mål: å gi tilbake sine adelsbrev til dette rommet uten personlighet, igjen i staten, slik at det ikke er det dårlige dekorasjonsforholdet og å foreslå et praktisk og funksjonelt dressrom for beboeren. etter: Vellykket innsats! Ved å leke med farger har Céline Pansieri økt romfølelsen i denne trange korridoren. Ved å velge en dyp svart farge for lagringsenhetene og basen, ser gangen umiddelbart større ut enn den faktisk er. Kledd i et bakgrunnsbilde med lysende og grafiske mønstre, inspirert av Haute Couture fra 50-tallet, gir det en ekko om de virvlende kurvene til pendellampene til Bloom av Ligne Roset. Forbedret av den emblematiske figuren til Coco Chanel, får korridoren nå utseendet til en liten, elegant setting. Legg også merke til installasjonen av speil på bakdøren som gir en vakker effekt av mise og abyme av innredningen. I dag frakter korridoren oss til et elegant og raffinert univers, full av løfter.

Optimaliser plass


før: Korridor og garderobe på samme tid, denne hadde ikke fordel av nødvendig lagring. Ikke veldig praktisk og dårlig arrangert, et enkelt skap med dør som serveres som oppbevaring. etter: For å avhjelpe dette har interiørarkitekten designet nye skap, helt laget for å måle med skyvedører for å lette bevegelse. Møblene er suspendert og forsterket av gulvbelysning, og blir nå et dekorativt element som bidrar til denne elegante atmosfæren. Mellom de to skapene er det også en kolonne med dekorative nisjer med integrert belysning.

Lag et helt stykke


før: Nøkternt, rommet mangler farger, dekorative gjenstander og lagringsmøbler. Mål: å gi nytt liv til dette grå rommet ved å gi et varmt preg. etter: Céline Pansieri nølte ikke med å innrede overflaten for å forvandle den til et rom i seg selv. Blomsterpotter og andre pyntegjenstander i dag gjør plassen vennlig. Céline Pansieri Interiørdekoratør